Oatelli

Oatelli

Oatelli maakt lekkere en voedzame producten die je helpen je vezelinname. Zo maakt Oatelli lekker en gezond eten makkelijker voor jou.

Oatelli’s producten worden gemaakt van het meest voedingsrijke deel van de haverkorrel; de haverzemel. De haverzemel is het buitenste vliesje van de haverkorrel en is een nevenstroom van het haververwerkingsproces dat ontstaat bij de verwerking van de haverkorrel tot havervlokken en bloem.

Oatelli gebruikt juist dit deel van de haverkorrel omdat de haverzemel de meeste vitamines, mineralen en vezels bevat. Daarbij komt dat de vezels in haver (beta-glucaan), verzadigend werken, een lage glycemische index hebben en cholesterol verlagend werken bij een minimale inname van 3 gram per dag.

Een van Oatelli’s eerste producten is een pasta op basis van de haverzemel. Keep Food Simple helpt bij de ontwikkeling van Oatelli’s producten. Dit doen ze door het geven advies op basis van hun uitgebreide kennis omtrent technologie, grondstoffen en voedsel en door het delen van hun netwerk. Meer informatie: www.oatelli.nl

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.