Bestuur en adviesraad

De Stichting Keep Food Simple is in 2016 opgericht door Dr Peter Folstar, Dr Nico Overbeeke, Andries Gort en em. Prof. Fons Voragen. De oprichters en bestuursleden hebben allen jarenlange ervaring en betrokkenheid bij voedselproductie, zowel vanuit wetenschappelijke als vanuit bedrijf achtergrond.

BESTUUR

Peter Folstar

voorzitter
LinkedIn

Fons Voragen

vice voorzitter
LinkedIn

Anja Kleijn

secretaris
LinkedIn

Miel Margherita

penningmeester

Andries Gort

lid

Flip van Straaten

lid
LinkedIn

Caroline van der Horst

lid
LinkedIn

ADVIESRAAD

ing. Onno Franse, Voorzitter Adviesraad, levensmiddelentechnoloog, ex Ahold

Prof. Atzejan van de Goot, levensmiddelen proceskunde, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Caroline Goukens, consumentengedrag, Universiteit Maastricht

Dr Roland Kals, machinebouw, CEO Rademaker B.V.

Prof. Henk Schols, levensmiddelenwetenschappen, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Eddy Smid, fermentatietechnologie en microbiologie, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Koen Venema, bio-beschikbaarheid en microbiologie van het maag darm kanaal, Universiteit Maastricht