Bestuur en adviesraad

De Stichting Keep Food Simple is in 2016 opgericht door Dr Peter Folstar, Dr Nico Overbeeke, Andries Gort en em. Prof. Fons Voragen. De oprichters en bestuursleden hebben allen jarenlange ervaring en betrokkenheid bij voedselproductie, zowel vanuit wetenschappelijke als vanuit bedrijf achtergrond.

BESTUUR

Dr Peter Folstar

Peter Folstar

voorzitter

LinkedIn

Fons Voragen

Fons Voragen

vice voorzitter

LinkedIn

Anja
Kleijn

Anja Kleijn

secretaris

LinkedIn

Miel Margherita

penningmeester

Andries Gort

lid

Keep Food Simple wordt ondersteund door een betrokken en professionele Adviesraad met als aandachtsgebieden versterking van de positie, constructieve evaluatie van strategie en lopende activiteiten en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

ADVIESRAAD

ing. Onno Franse, Voorzitter Adviesraad, levensmiddelentechnoloog, ex Ahold

Prof. Atzejan van de Goot, levensmiddelen proceskunde, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Caroline Goukens, consumentengedrag, Universiteit Maastricht

Dr Roland Kals, machinebouw, CEO Rademaker B.V.

Prof. Henk Schols, levensmiddelenwetenschappen, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Eddy Smid, fermentatietechnologie en microbiologie, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Koen Venema, bio-beschikbaarheid en microbiologie van het maag darm kanaal, Universiteit Maastricht

Dr Jan Philip van Straaten, moleculaire biologie, ex Nederlands Bakkerij Centrum