Projecten

Jaarlijks wordt wereldwijd 150 mln ton tomaten geproduceerd. Daarmee zijn tomaten een belangrijk voedingsgewas: 20% wordt vers geconsumeerd, 80% wordt verwerkt tot producten zoals pasta, sauzen en pizza’s. Bij...

Bij de verwerking van groenten ontstaan nevenstromen bestaande uit qua vorm afwijkende of uit niet te gebruiken plantendelen die nog van hoge nutritionele waarde zijn en vaak als afval verloren gaan. Door...

Oatelli is opgericht door Marloes Martens. Als diëtist en food innovator is Marloes altijd op zoek naar de beste balans tussen lekker en gezond eten. Deze combinatie is echter voor veel mensen niet...

Slechts 10 -15% van de artisjok plant wordt gebruikt voor humane consumptie, hart en bladeren gelden als delicatesse. De totale plant is bekend als basis voor gezondheid bevorderende bestanddelen zoals vezels,...

Wij maken lekkerder en gezonder brood door toepassing van kennis van traditionele broodbereiding in moderne processen. Daardoor hebben we geen additieven nodig en gebruiken we meer van de graankorrel. Recent...