FOOD TECHNOLOGY – HOE ZIET DE FOODPRODUCTIE VAN DE TOEKOMST ERUIT?
12 en 13 april Brabanthallen Den Bosch Food Technology 2023 brengt op ...
27 maart, 2023Kijk op de projectenpagina voor alle nieuwsberichten over dat project.
12 en 13 april Brabanthallen Den Bosch Food Technology 2023 brengt op ...
27 maart, 2023Per 15 december heeft Keep Food Simple een nieuwe bestuurssamenstellin...
19 december, 2022Maandag 14 november bogen 24 genodigden uit de levensmiddelenindustrie...
02 december, 2022Inmiddels staan er op ons Instagramkanaal @Vezelweetjes 60 posts en el...
29 november, 2022Peter stelt zich voor: Ik ben geboren in Hoorn, bijna 40 jaar getrouwd...
26 september, 202214 juli was KFS te gast bij Food Tech Brainport in Helmond en mochten ...
11 augustus, 2022Keep Food Simple heeft nu een eigen Instagram kanaal met nuttige, brui...
03 augustus, 2022De Stichting Keep Food Simple is nu haar zesde jaar ingegaan en er is ...
27 juli, 2022De functie van verschillende vezels en het positieve effect ervan op h...
20 juli, 2022Witlof groeit uit een wortel. Na het oogsten van de witlof blijft die ...
15 juni, 2022Keep Food Simple start een samenwerking met Bakery Sweets Center. Dit ...
29 april, 2022In Nederland is een sterk streven naar lokale productie van walnoten e...
13 april, 2022Bierbostel blijft over na de extractie van wort uit mout bij de produc...
06 april, 2022