Keep Food Simple blijft belang vezels communiceren

Keep Food Simple blijft belang vezels communiceren

Inmiddels staan er op ons Instagramkanaal @Vezelweetjes 60 posts en elke week komen er weer 3 bij! Vanuit onze website is er nu ook een verwijzing gemaakt naar dit account. We werken hard aan de inrichting van een landingspage, waarop we de consument vertellen waarom juist een combinatie van verschillende voedingsvezels goed is voor een vitale darmflora, en daarmee goed voor de gezondheid.

Met een chef van restaurant Saray in Leeuwarden is een leuk filmpje gemaakt waarin alle belangrijke vezelrijke producten zijn verwerkt in diverse recepten. Het gaat om zaden & granen, peulvruchten & noten, groente en fruit. Dus volg het account @vezelweetjes en leer elke week iets nieuws, wat je gezondheid ten goede komt!

Eerder dit jaar gaven we op de Hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden, in samenwerking met Bakery Sweets Center, een seminar over vezels en gezondheid. Hierover is in diverse vakbladen gepubliceerd. Ook verschijnt er in december een artikel over dit onderwerp in het tijdschrift De Natuur uw Arts. Lees hier een van de gepubliceerde artikelen: Eet jezelf happy.