Bestuur en adviesraad

De Stichting Keep Food Simple is in 2016 opgericht door Dr Peter Folstar, Dr Nico Overbeeke, Andries Gort † en em. Prof. Fons Voragen. De oprichters en bestuursleden hebben allen jarenlange ervaring en betrokkenheid bij voedselproductie, zowel vanuit wetenschappelijke als vanuit bedrijf achtergrond.

BESTUUR

Peter Haring

Voorzitter
LinkedIn

Fons Voragen

Vice voorzitter
LinkedIn

Leon Frenken

Secretaris
LinkedIn

Ad van Rooijen

Penningmeester

Linkedin

Flip van Straaten

Lid
LinkedIn

Caroline van der Horst

Lid
LinkedIn

ADVIESRAAD

Ing. Onno Franse, Voorzitter Adviesraad, levensmiddelentechnoloog, ex Ahold

Prof. Atzejan van de Goot, levensmiddelen proceskunde, Wageningen Universiteit en Research

Prof. Caroline Goukens, consumentengedrag, Universiteit Maastricht

Prof. Eddy Smid, fermentatietechnologie en microbiologie, Wageningen Universiteit en Research

Ir. Theo van den Abeele, organisatie ontwikkeling, technologische innovatie en procestechniek, ex-Cargill

Dr. Sandra Einerhand, voedselinnovatie, voeding en gezondheid, regelgeving, Einerhand Science & Innovation B.V.

Dr. Felix Kormelink, kwaliteit, voedselveiligheid en conserveringstechnologie, ex-Mars

Em. Prof. Kees de Graaf, sensoriek, eetgedrag en voeding, Wageningen Universiteit en Research